Site2impress Webdesign Barendrecht

Onze Werkwijze

  • Nadat wij uw verzoek om informatie hebben ontvangen nemen we contact met u op om uw wensen te bespreken. We vertellen u alle mogelijkheden en bespreken uitvoerig wat uw idee├źn en wensen zijn. Waarschijnlijk heeft u wel enig idee hoe uw website eruit moet zien, wij doen ons uiterste best dit idee om te zetten naar de realiteit van een website. Als u geen idee heeft is dat ook geen probleem, samen komen we daar wel uit.
  • Nadat we alles goed hebben doorgesproken krijgt u van ons een concept en offerte met een overzicht van de kosten en eventuele afspraken, na akkoord, zenden wij u een factuur voor 50% van het totale bedrag, na betaling gaan we voor u aan het werk. Vanaf dit punt is het mogelijk de ontwikkeling van uw website te volgen op het internet. Zodra er een gedeelte klaar is, krijgt u van ons bericht en kunt u vanachter uw pc de website bekijken.
  • Nadat de gehele website klaar is en door u is goedgekeurd, zenden wij u een factuur met het restbedrag. Na ontvangst van dit bedrag wordt uw website op het internet geplaatst en melden wij uw site aan bij de zoekmachines.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.